OVIEN TIIVISTYKSET ESPOOSSA JA MUUALLA UUDELLAMAALLA

OVIEN TIIVISTYKSET ESPOOSSA JA MUUALLA UUDELLAMAALLA

Tiivistämme sisä- ja ulko-ovet Espoossa ja Uudellamaalla.


Tiivistyspalvelumme hoitaa erilaisten ovien tiivistykset Espoossa ja muualla Uudenmaan alueella. Asiakaskuntaamme kuuluu niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin yksityisiä kotitalouksiakin erilaisine tarpeineen.

Hoidamme kaikki urakat suurista pieniin vahvalla ammattitaidolla. Tarvittaessa saat meiltä kaikki muutkin oviin liittyvät palvelut: myynnin, asennukset, huollot ja korjaukset. Ota yhteyttä, niin laskemme tarjouksen urakkaasi varten!

Ovet kannattaa huoltaa säännöllisesti

Huollattamalla ovet säännöllisesti lisäät niiden käyttömukavuutta ja -ikää huomattavasti. Ovien käyttöikä on säännöllisesti huollettuna jopa useita kymmeniä vuosia. 


Ulko-ovi on yksi kodin kovimmassa käytössä olevista osista, joten sen tiivisteet voivat vaurioitua esimerkiksi kulutuksen tai ovenpieleen osuneen kolhun takia. Jos ovi on muuten hyväkuntoinen, voi sen tiiviyttä ja ilmanpitävyyttä parantaa vaihtamalla uudet tiivisteet. Pitämällä huolta tiivisteistä säästät myös rahaa, sillä on huomattavasti kalliimpaa uusia koko ovi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kokonaisvaltaista palvelua oviasioissa

Kun huolehdit ovien säännöllisestä huollosta, pidät myös huolta siitä, ettei niistä synny kalliita yllätyksiä. KH-Team Oy tarjoaa tiivistykset (tiivisteen paksuudet 6–12 mm) kaikkiin oviin, kuten kerrostalojen ulko-oviin, parvekeoviin ja asuntojen oviin. Saat meiltä tiivistyksen lisäksi kokonaisvaltaista ovipalvelua: meiltä onnistuvat niin uusien ovien hankinta, ovien asennukset ja korjaukset kuin säännölliset huollotkin sopimuksen mukaan. 


Jos tiivistettävä ovi on päässyt niin huonoon kuntoon, että sen huoltaminen tai korjaaminen ei enää riitä, myymme sinulle erilaiset uudet ovet asennuksineen. Valikoimaamme kuuluvat palo-ovet, metalliovet, PVC-ovet ja esimerkiksi perinteiset puusepäntyönä tehtävät puuovet. Saat meiltä halutessasi täysin aikaisemman kaltaisen oven. 


Mietitkö ovien tiivistämistä, muuta huoltoa tai uusimista? Pyydä meiltä tarjous urakkaasi varten. Ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Katso yhteystietomme tästä