IKKUNOIDEN TIIVISTYKSET ESPOOSSA JA KOKO UUDENMAAN ALUEELLA

IKKUNOIDEN TIIVISTYKSET ESPOOSSA JA KOKO UUDENMAAN ALUEELLA

IKKUNOIDEN TIIVISTYKSET ESPOOSSA JA KOKO UUDENMAAN ALUEELLA

Tiivistämme ikkunat Espoossa ja Uudellamaalla.


Tiivistyspalvelumme hoitaa kaikenlaisten ikkunoiden tiivistykset Espoosta käsin Helsingin, Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

Palvelemme niin taloyhtiöitä, isännöitsijöitä, saneerausliikkeitä, urakoitsijoita kuin yksittäisiä kotitalouksiakin kaikissa ikkunoihin liittyvissä kysymyksissä: teemme myös ikkunoiden asennuksia, huoltoja ja korjauksia laidasta laitaan.

Ikkunoiden tiivistäminen lisää asumisviihtyvyyttä

Erityisesti kylminä vuodenaikoina ikkunoiden huollon ja tiivisteiden vaihdon tarve tulevat helposti esiin. Tiiviste voi olla esimerkiksi rikki, menettänyt kimmoisuutensa tai se saattaa osoittautua vääränlaiseksi tai väärin asennetuksi. Tällöin kylmää ilmaa pääsee virtaamaan sisään, jaloissa vetää ja kotona olon mukavuus kärsii, suuren energialaskun tuomasta harmista puhumattakaan. 


Ikkunoiden tiivistäminen lisää asumisviihtyvyyttä huomattavasti. Se poistaa ikävää vedon tunnetta asunnossa ja estää kosteuden pääsyä sisään. Ikkunoiden tiivistämisellä myös asunnon energiankulutus ja lämmityksen tarve saadaan paremmin hallintaan. Parhaimmillaan tiivistäminen tuokin mukanaan huomattavia säästöjä. Hyvin suunniteltu ikkunoiden huolto ja tarvittaessa niiden tiivistäminen uudelleen myös pidentää ikkunoiden käyttöikää merkittävästi, ja vältyt ikkunoiden vaihtamisurakalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ammattilainen hoitaa tiivistämisen tarkasti

KH-Team Oy on ikkunoihin ja oviin erikoistunut yritys, jonka asentajat hoitavat ikkunoiden tiivistyksen nopeasti ja varmalla ammattitaidolla. Ammattilaisemme suosittelevat, että huollatat ikkunasi säännöllisesti. Huollon yhteydessä on hyvä tarkistaa myös tiivisteiden kunto ja huolehtia tarvittaessa niiden vaihtamisesta uusiin.


Teemme ikkunoiden tiivistykset kaiken merkkisiin puu- ja metalli-ikkunoihin ammattitaidolla. Käytämme etupäässä silikonitiivisteitä (4–12 mm), mutta katsomme tarvittavat tiivisteet ja muun muassa oikean koon aina tapauskohtaisesti. On tärkeää, että tiiviste on sopivan kokoinen. Liian ohut tiiviste ei pidä kylmää ilmaa ja kosteutta ulkopuolella. Toisaalta liian paksu tiiviste hankaloittaa ikkunan toimintaa.

Onko ikkunoiden tai niiden tiivisteiden kunto alkanut mietityttää sinua? Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen ikkunoidesi pistämisestä kuntoon. Teemme ikkunoiden tiivistykset ja erilaiset ikkunahuollot ja -korjaukset esimerkiksi taloyhtiöihin, yritystiloihin ja yksityisasuntoihin. Ikkunoiden lisäksi huollamme ja korjaamme ovet.

Katso yhteystietomme tästä