KORVAUSILMAVENTTIILIEN ASENNUS, HUOLTO JA MYYNTI

KH-Team on asiantuntijasi Espoon ja muun pääkaupunkiseudun alueella!


Tarjoamme taloyhtiöille, kiinteistöille, saneerausliikkeille, julkisivu-urakoitsijoille sekä yksityishenkilöille korvausilmaventtiilien asennus-, huolto- ja muutostöitä. Palveluumme kuuluu lisäksi tuotemyynti. Työskentelemme vuosikymmenten kokemuksella, joten voit luottaa asiantuntijuuteemme kaikissa korvausilmaventtiiliratkaisuissa.

Työskentelyymme kuuluu aina kohteen kartoitus ja asukkaan tarpeiden huomiointi, ja näin löydämme parhaimmat venttiiliratkaisut kuhunkin kohteeseen. Meiltä saat muun muassa Bioben VS-, DUO- ja AirMax-venttiilit. Toiminta-alueemme ulottuu Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja muulle pääkaupunkiseudulle, koko Uusimaa mukaan lukien.


Teemme tiivistä yhteistyötä venttiileiden vahvan ammattilaisen, Bioben, kanssa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme!

Laadukkaat tuotteet laadukkaaseen ilmanvaihtoon

Korvausilmanventtiilit ovat tärkeä osa toimivaa, terveellistä ilmanvaihtoa. Venttiilien avulla hallitaan huoneistoon saapuvan tuloilman määrää ja turvataan riittävä korvausilman saanti. Raikas ja puhdas sisäilma saavutetaan paitsi oikeilla materiaali- ja tuotevalinnoilla myös kokeneen ammattilaisen työtavoilla. Oikeilla venttiilivalinnoilla pystytään vaikuttamaan niin ikään merkittävästi kiinteistön energiakustannuksiin ja viihtyisyyteen. Korvausilmaventtiilien asennus on siis syytä tehdä oikein. 

Myös korvausilmaventtiilien huolto kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin, sillä tukkeutunut venttiili heikentää asumisterveyttä. KH-Team tekee venttiilien huoltotöitä, uusien asennuksia ja olemassa olevien muutostöitä. Niin ikään ikkunahuollot ja ikkunoiden tiivistykset sekä ovihuollot ja ovien tiivistykset kuuluvat palveluihimme.


Korvausilmaventtiilit huoltoineen ovat siirtyneet taloyhtiöiden vastuulle.

Keskustelemme mielellämme kiinteistösi ja sinun tarpeistasi.

Ota yhteyttä!