IKKUNAHUOLTO

 

IKKUNAHUOLTO

IKKUNAHUOLTO

Huollamme ja korjaamme ikkunat Espoosta käsin koko Uudenmaan alueella.


Ikkunahuoltoihin kuuluvat kaiken tyyppisten ja merkkisten ikkunoiden, myös teräs- ja alumiinirakenteisten, huolto- ja korjaustyöt.

Palvelemme Espoosta Helsinkiin, Vantaalle sekä muulle Uudellemaalle, ja työskentelemme taloyhtiöille, isännöitsijöille, saneerausliikkeille, julkisivu-urakoitsijoille sekä kotitalouksille. Teemme myös ovihuoltoja.

Ikkunahuollolla kiinteistö ja viihtyisyys hyvään kuntoon

Ikkunoiden huolto on hyvä teettää tasaisin väliajoin, jotta ikkunat toimivat siten kuin pitääkin mahdollisimman pitkään. Huolletut ikkunat tuovat myös säästöä energiakustannuksiin, ovat turvalliset ja helpot käyttää sekä parantavat rakennuksen ilmanvaihtoa.


Ikkunakorjauskin kannattaa tilata hyvissä ajoin, mikäli ikkunat alkavat olla vähääkään huonokuntoiset. Kysy tarjousta kiinteistösi ikkunahuolloista tai korjauksista! Töillämme on kahden vuoden takuu.

Katso yhteystietomme tästä

Ammattilainen tarkastaa, huoltaa ja korjaa huolella

Tarjoamme seuraavat palvelut:

  • Tarkastamme ikkunoiden kunnon ja energiatehokkuuden.

  • Laadimme selvityksen tarvittavista huolto- ja korjaustöistä.

  • Vaihdamme tarvittaessa tiivisteet.

  • Asennamme korvausilmaventtiilit, joilla ilma saadaan ohjattua hallitusti suodattimen kautta sisälle kiinteistöön.

  • Korjaamme tai vaihdamme saranat ja vetimet.

  • Huollamme muut ikkunan toimintaan vaikuttavat mekanismit.

Palvelu paketoidaan aina tapauskohtaisesti kohteesi ja toiveesi mukaan. Voit kääntyä puoleemme, olipa kyseessä sitten pieni ikkunahuolto tai suuri urakka. Toteutamme kaikki työt monen kymmenen vuoden kokemuksella!

Ota yhteyttä

Sinun tyytyväisyytesi on meille tärkeää

Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta. Haluamme tietää, mitä mieltä asiakkaamme ovat työmme laadusta ja palvelusta, jotta voimme kehittyä oikealla tavalla. Tavoitteemme on työskennellä aina siten, että niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat turvautuvat taitoomme ikkunoiden kunnostuksessa.


Jos ikkunahuolto Espoossa, Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudun alueella sijaitsevassa kiinteistössäsi on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä. Meillä on laadukkaat tuotteet ja kaikki varaosat, joten työt saadaan hoidettua ilman turhia viivytyksiä sovitulla aikataululla.