MUUT KUNNOSTUS- JA KORJAUSTYÖT HELSINGIN, ESPOON JA UUDENMAAN ALUEELLA

MUUT KUNNOSTUS- JA KORJAUSTYÖT HELSINGIN, ESPOON JA UUDENMAAN ALUEELLA

MUUT KUNNOSTUS- JA KORJAUSTYÖT HELSINGIN, ESPOON JA UUDENMAAN ALUEELLA

KH-Team Oy tarjoaa monipuoliset kiinteistöjen kunnostustyöt, kuten hitsaukset, saumaukset ja kattokuvut Espoossa ja muualla Uudellamaalla.


Korvausilmaventtiili-, ikkuna- ja ovihuoltojen sekä asennusten ja ikkunoiden ja ovien tiivistysten lisäksi palvelemme asiakkaitamme muissakin kiinteistöjen kunnostus- ja rakennustehtävissä. Meiltä saat esimerkiksi erittäin kestävät, valoisien tilojen rakentamisen mahdollistavat kattokuvut asennuksineen. Teemme myös henkilönostimella suoritettavat työt, murtosuojaraudat mittatilauksena, elementtien asennukset, palokatkot, lasitustyöt, hitsaukset, saumaukset, kaideasennukset ja muut ratkaisut.

 

Työskentelemme taloyhtiöille, kiinteistöille, saneerausliikkeille, julkisivu-urakoitsijoille ja kotitalouksille Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja koko Uudellemaalle.


Kysy palvelua, jota kiinteistössäsi tarvitaan! Teemme sekä suurempia urakoita esimerkiksi taloyhtiöille ja yrityksille että yksittäisiä, pienempiä tehtäviä yksityisasiakkaille. Referenssit-osiosta löydät muutamia esimerkkejä työkohteistamme. Tutustu! 


Meiltä saa jatkossa myös timanttiporaustyöt, esimerkiksi seinäventtiileille, merkkiin ja malliin katsomatta.

Tiedämme tekevämme laadukasta työtä

Annamme työllemme kahden vuoden takuun. Käytämme tunnettujen valmistajien parhaiksi todettuja tuotteita. Vahvan ala- ja tuotetuntemuksen ansiosta pystymme huoltamaan mitä tahansa ikkunoita, ovia ja venttiileitä.

Kattokuvut, ikkunat, ovet, venttiilit ja muut viihtyisyyteen sekä energiatehokkuuteen tähtäävät ratkaisut – ne saat meiltä. Hyödynnä KH-Teamin palvelut ja kokemus vuosikymmenten ajalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!