Korvausilmaventtiilien asennus, huolto ja myynti

KH-TEAM on asiantuntijasi Espoon ja muun pääkaupunkiseudun alueella

Tarjoamme taloyhtiöille, kiinteistöille, saneerausliikkeille, julkisivu-urakoitsijoille sekä yksityishenkilöille korvausilmaventtiilien asennus-, huolto- ja muutostyöt. Palveluumme kuuluu myös tuotemyynti. Työskentelemme vuosikymmenten alakokemuksella, joten voit luottaa asiantuntijuuteemme kaikissa korvausilmaventtiiliratkaisuissa. Toiminta-alueemme ulottuu Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja muulle pk-seudulle, koko Uusimaa mukaan lukien.

Teemme tiivistä yhteistyötä venttiileiden vahvan ammattilaisen, Biobe Oy:n kanssa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous palveluistamme!

Laadukkaat tuotteet laadukkaaseen ilmanvaihtoon

Korvausilmanventtiilit ovat tärkeä osa toimivaa, terveellistä ilmanvaihtoa. Venttiilien avulla hallitaan huoneistoon saapuvan tuloilman määrää turvaten riittävä korvausilman saanti. Raikas ja puhdas sisäilma saavutetaan paitsi oikeilla materiaali- ja tuotevalinnoilla myös kokeneen ammattilaisen työtavoilla. Oikeilla venttiilivalinnoilla pystytään vaikuttamaan niin ikään merkittävästi kiinteistön energiakustannuksiin ja viihtyisyyteen.

Korvausilmaventtiilien asennus on siis syytä tehdä oikein. Myös korvausilmaventtiilien huolto kannattaa muistaa, jotta ilmanvaihto pysyy hyvässä kunnossa nyt ja tulevaisuudessa. KH-TEAM tekee venttiilien huoltotöitä, kuin myös uusien asennuksia ja olemassa olevien muutostöitä. Niin ikään ikkuna- ja ovihuollot kuuluvat lisäksi palveluihimme – lisää voit lukea täältä >>

Keskustelemme mielellämme kanssasi kiinteistösi ja sinun tarpeista. Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

  • Biobe
  • Iccuna
  • Kaski
  • Lahden Ovi
  • Saajos