Ikkunahuolto ja ovihuolto

KH-TEAM huoltaa ovet sekä ikkunat Espoosta koko Uudellemaalle

Palveluihimme lukeutuvat kaikenlaisten ikkunoiden ja ovien, myös teräs- ja alumiinirakenteisten, huolto- ja korjaustyöt Espoon, Helsingin, Vantaan sekä koko Uudenmaan alueella. Ikkunahuolto on hyvä teettää tasaisin väliajoin ja varsinkin silloin, jos ikkunat vetävät tai alkavat olla muutoin huonokuntoiset. Sama pätee oviin. Esimerkiksi tiivistyksellä voidaan lisätä huomattavasti asumisviihtyisyyttä ja säästää lämmitysenergiassa.

Teemme ikkuna- ja ovitöitä taloyhtiöille, kiinteistöille, saneerausliikkeille, julkisivu-urakoitsijoille ja kotitalouksille. Ota yhteyttä, niin keskustellaan kiinteistösi tilanteesta ja neuvotellaan reilu tarjous tarvittavista tehtävistä!

Alan ammattilaiseen kannattaa satsata

Näin panostat kestävään asumiseen ja itse rakennuksen sekä sen käyttäjien hyvinvointiin. Myös taloudellisuus ja energia-asiat parantuvat. Me KH-TEAM:issa olemme tehneet ikkuna- ja ovitöitä jo vuosikymmenten ajan.

Tiedustele lisää, jos ikkunahuolto, ovihuolto tai vanhojen korjaus on ajankohtaista. Edustamme tunnettujen valmistajien tuotteita. Annamme töillemme 2 vuoden takuun!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

  • Biobe
  • Iccuna
  • Kaski
  • Lahden Ovi
  • Saajos